Wat te doen met al je foto’s?

14/03/2022
|
76
foto spiegelen

Je hebt waarschijnlijk heel wat foto’s op je mobiele telefoon. Als mens ben je tegenwoordig immers geneigd om een foto te trekken van alle momenten die je wil onthouden. Daarna eindigen die foto’s vaak echter gewoon op je gsm, waar je er zelden nog naar kijkt. Dit wil je natuurlijk niet, dus om je te helpen iets met je foto’s te doen, geven we je hier een aantal leuke ideetjes.

1. Wees creatief en bewerk je foto’s

Wanneer je nood hebt aan een creatieve bezigheid, maar niet goed weet wat te doen, kan je altijd je foto’s bewerken. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden wanneer het aankomt op bewerken.  Je kan de foto spiegelen, filters toevoegen en nog veel meer, zonder dat je effectief moet betalen voor dure software. Door bijvoorbeeld de foto te spiegelen, kijk je ook weer naar de foto en herinner je je bewust of onbewust het moment in kwestie. Daarbij kan je ook, wanneer je je foto’s hebt bewerkt, andere dingen doen met de foto’s, zoals hieronder uiteengezet! Een andere manier om creatief bezig te zijn met je foto’s is door er collages van te maken. Dit is een zalige activiteit om met kinderen te doen. Het idee is dat je foto’s print en vervolgens met magazines, veren en glitter aan de slag gaat om zo een nieuw werkje te creëren. Je kan trouwens zelf als ouder ook meedoen. Het eindproduct kan dan een mooi plaatsje krijgen in de kamer van je kind!

Gerelateerd nieuws  Waarbij helpen yoga accessoires?

 

2. Maak fotoboeken!

Wanneer je je er een gewoonte van wil maken om meer naar je foto’s te kijken, dan is een fotoboek maken een zeer gepaste oplossing. Je kan bijvoorbeeld jaarlijks een fotoboek maken, waarin je al de mooiste foto’s van dat jaar in zet. Leg dan je fotoboeken op een zichtbare plaats in je huis, bijvoorbeeld naast de televisie, zodat je er regelmatig in kan kijken. Een fotoboek is trouwens ook een ideaal cadeau voor je geliefde en familie, juist omdat het zo persoonlijk is! Wat je ook kan doen in plaats van fotoboeken, is kalenders of agenda’s maken.

foto spiegelen

3. Hang de foto’s in je huis

Zowel bewerkte als onbewerkte foto’s zijn heel mooie decoratie in elke kamer van je huis. Je kan bijvoorbeeld opteren om één muur in je huis om te toveren tot een ware fotomuur, waarbij je foto’s uitprint en toevoegt, zodat er altijd iets is om naar te kijken!  Een andere optie is om speciale foto te bewerken, de foto spiegelen is hier een goed idee, om deze vervolgens te laten drukken op een doek. Dat doek kan je dan aan je muur hangen op een mooie plaats in het huis.

Zo kan je dag in, dag uit van je foto's genieten!

foto spiegelen

 

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!