Wat zijn de voordelen van led kaarsen?

24/09/2021
|
77
led kaarsen

Tijdens de koude, donkere winter avonden zijn ze niet te ontbreken uit een woonkamer. De echte warmte en sfeer brengers voor in de woonkamer zijn dan ook kaarsen. Maar, waarom kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor ledkaarsen? Wij hebben het uitgezocht en zullen de voordelen op een rijtje zetten.

Brandgevaar tijdens kerst door kaarsen

Door de kerstfeest dagen wordt er veel gerommeld in de keuken, de openhaard wordt lekker opgestoken, het huis wordt versierd met verlichting en de kaarsen worden aangestoken voor de sfeer. Het is vanzelfsprekend dat rond deze tijd veel brandgevaar is door het vuur in de keuken, de openhaard die brandt, de kerstverlichting die kortsluiting krijgt en de kerstkaarsen die omvallen. Om je kerst zonder brandgevaar te laten verlopen, zijn er led kaarsen en led verlichting bedacht. Deze ledkaarsen hoef je niet echt aan te steken, maar zijn nep kaarsen waardoor ze geen brandgevaar veroorzaken.

Bezuinigen tijdens de kerst door led kaarsen

Tijdens de koude kerst dagen een beetje warmte te geven, gaan er heel wat kaarsen doorheen. Ze blijven natuurlijk niet eeuwig branden. Een echte kaars brandt gemiddeld 6  uur. Ledkaarsen die hebben een branduur van 400 uur. Zo zijn led kaarsen wel duurder om aan te schaffen dan gewone kaarsen, maar je hebt dat in verhouding binnen de kortste keren terugverdiend. Bij kerstverlichting.nl vind je een mooi assortiment van ledkaarsen voor tijdens de kerst.

Gerelateerd nieuws  Wat doet een makelaar?

Een schone en gezonde kerst door ledkaarsen

Het is algemeen bekend dat rook inhaleren niet gezond voor je is. Toch worden er veel stoffen gecreëerd door het opstoken van de openhaard en het branden van de kaarsen. Door het branden van de kaarsen worden er veel fijn stoffen uitgestoten die worden geïnhaleerd door de mensen in de ruimte. Het kan niet vergeleken worden met tabaksrook, maar op lange termijn is het niet heel gezond. Met de led kaarsen worden er geen fijn  stoffen uitgestoten en is dus schoner voor het milieu en gezonder voor jou en je omgeving.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!