Website bouwen: zo doe je het

04/11/2021
|
44
Website bouwen

Als je een bedrijf hebt en een website wilt kun je er een laten maken. Maar als je er in het begin niet veel geld aan uit wilt geven kun je ook zelf eenvoudig een website bouwen. Want het hebben van een eigen zakelijke website is altijd een goed idee. Ook wanneer je van mening bent dat klanten via mond-tot-mondreclame bij jou komen. Klanten gaan vooraf online steeds vaker zelf op onderzoek uit. Ze vinden het fijn om eerst wat te lezen over jou en jouw product of dienst voordat ze contact met je opnemen. Heb je geen website, dan is de kans groot dat mensen even verder zoeken. Een ander voordeel is dat je bij de aanschaf van een eigen domeinnaam ook de beschikking krijgt over een bijbehorend emailadres, wat veel professioneler overkomt dan een Hotmail- of Gmail-account.

Waarom een website een must is

Het internet is bedoeld om vragen te beantwoorden. Vragen die over van alles kunnen gaan. Zoals bijvoorbeeld jouw product of dienst. En wie kan de bezoeker beter helpen dan jij? Een website biedt de mogelijkheid om ook buiten kantooruren informatie op te vragen of contact op te nemen met een merk. Hoe beter hij of zij wordt geholpen, des te sneller hij of zij voor jou zal kiezen. Aarzel dus niet om in Google Mijn Bedrijf de openingstijden van je bedrijf te benoemen.

Gerelateerd nieuws  Doorgroeien met je bedrijf

Zelfs als je geen kantoor hebt ben jij 24/7 open. Dit wil niet zeggen dat je dag en nacht je telefoon in de gaten moet houden, maar het laat wel zien dat je zo snel mogelijk reageert op aanvragen of berichten.

Geld verdienen online

Online geld verdienen is wellicht een van de meest gezochte termen online. Omzet draaien anno 2021 gebeurt online. En daar is een website het centrale punt in. Dit kan zijn in de vorm van een online webwinkel, waar klanten producten in een winkelmandje kunnen stoppen om vervolgens via de post hun bestelling te ontvangen. Maar een website is ook nodig wanneer je een dienst verkoop. Hierbij richt je je met name op een goede conversie-funnel. Via deze funnel belanden jouw bezoekers bij de koop-knop. Jij neemt ze mee aan de hand en leidt ze door het gehele proces van binnenkomst tot nazorg.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!