Western stijl voor kids: cowboylaarsjes aan en hoed op!

bruine cowboylaarsjes

Heb je een fascinatie voor films als Once Upon a Time in the West en The Good, the Bad and the Ugly? Grote kans dat je geïnspireerd wordt door het stoere en karakter van de personages en sfeer. Met de volgende tips geef je zelfs de outfit van de kinderen de pit van de cowboys mee.

Jeans

Nou, een item heeft je kind vast al in de kledingkast, want wie heeft er tegenwoordig geen jeansbroek? Het is een item dat met werkelijk álles te combineren is. Vaak heb je alleen nog bruine cowboylaarsjes nodig om het geheel een western uitstraling te geven. Wil je kind geen jeansbroek dragen, maar wel een stoere outfit? Een giletje van jeans of een jeansjas passen ook in die western stijl.

Leer en suède

Behalve jeans zijn er meer stoffen die helemaal passen bij de western stijl. Denk bijvoorbeeld aan leer en suède. Voor kinderen is het leuk om deze te combineren met iets vrolijks: bijvoorbeeld een luchtig kanten jurkje of een geblokte bloes in warme kleuren. Is er bijvoorbeeld een kinderfeestje met cowboythema? Dan is het leuk om leer en suède terug te laten komen in meerdere kledingstukken. Is het een normale schooldag, dan is het wat praktischer om je kind één item van leer of suède aan te trekken. Met een stoere leren riem is de outfit ook al cowboywaardig.

Gerelateerd nieuws  De rust bewaren of juist even lekker knallen

(Bruine) cowboylaarsjes

We hadden het er net al over: zonder meisjes cowboylaarsjes is de western outfit net niet helemaal af. Sommige winkels zijn gespecialiseerd in western laarzen, gemaakt van echt leer of suède. Voor de echte durvers zijn er exemplaren in felle kleuren of met een printje.  Zo’n paar is wel even een financiële investering, zeker als de voeten van je kind iedere maand lijken te groeien. Bij veel doorsnee schoenenwinkels zijn ook leuke te vinden, zo zijn er bijvoorbeeld veel leuke witte en bruine cowboylaarsjes.

meisjes cowboylaarsjes

Accessoires

Pas met accessoires is de western look compleet. Tijdens kinderfeestjes kan er extra worden uitgepakt met een cowboyhoed of een grote badge op het jasje of gilet. Een sjaaltje, gevouwen in een punt is heel simpel en past bij iedereen. Leuke details kunnen ook al in de kleding zelf zitten: franjes aan het jasje of broek zijn echte eyecatchers.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!