Zit jouw bedrijf in een sleur? Lees dan snel verder

06/04/2022
|
46
digitale formulieren maken

Een ondernemer kan soms wel eens tegen een jaar aanlopen waarin de zaken allemaal wat afnemen. Dit kan komen doordat er minder klanten binnenstromen, minder verkopen gemaakt worden of doordat je gewoon in een sleur zit met je bedrijf. In dit geval kan jouw bedrijf wel een opfrisbeurt gebruiken. Soms kan het helpen als een frisse set ogen naar je bedrijfsmanagement gaat kijken, maar hopelijk kan jij door de punten in dit artikel al uit die sleur komen!

Zorg dat jouw bedrijf online bestaat

Als jij als bedrijf nog niet online bestaat, dan is het zeker tijd om daarmee te beginnen. Het is gebruikelijk dat kleine buurtwinkels, bijvoorbeeld altijd hun klanten uit de omgeving kregen en dus online niet nodig waren. Tegenwoordig leven we in een tijd waar zelfs de kleine buurtwinkel meer klanten kan en zal binnenhalen door een simpele facebook pagina of website.

Op deze pagina kun je jouw openingstijden delen, maar ook alle acties en nieuwe producten die je hebt binnengekregen die maand. Op deze manier zien mensen je winkel veel vaker langskomen en dat trekt ze aan.

digitale formulieren maken

Digitale formulieren maken

Een bedrijf dat al een online bestaan heeft of geheel online is, heeft niet veel aan het eerste punt. Maar dit punt is voor iedereen van toepassing.

Gerelateerd nieuws  Wat is TikTok?

Vraag de klanten om een beoordeling achter te laten voor je bedrijf. Je kunt digitale formulieren maken die je naar je klantenbestand stuurt. Door digitale formulieren te maken kan jij erachter komen waar jouw bedrijf of producten nog op kan verbeteren. Naast digitale formulieren te maken, kan jij je klanten ook vragen om een beoordeling achter te laten op je website of facebook pagina. Hierdoor kan je niet alleen zien waar je als bedrijf nog op kunt verbeteren, potentiële klanten zien dit ook en dit kan de drempel verlagen om ze binnen te halen.

Investeer in marketing

Als jij een online aanwezigheid hebt op meerdere platforms, zoals een website en facebook, zal je er snel genoeg achter komen vanuit welk platform de meeste klanten komen. Investeren in advertenties voor google of facebook zijn een goede manier om meer mensen te bereiken. Je kunt vragen aan nieuwe klanten hoe ze jouw bedrijf hebben gevonden of de statistieken van de platforms onderzoeken. Op deze manier kan jij erachter komen waar jij het beste je geld in kunt inzetten en de meeste omzet uit kunt halen.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!