Zo heet je jouw kind welkom 

geboortebord-tuin

Een nieuw leventje in jouw leven heeft een enorme impact op je leven. Het is daarbij natuurlijk fijn dat je samen een goede start hebt. Er zullen altijd dingen zijn die anders lopen dan je denkt en dan is het extra fijn als je een goede start hebt samen met je kind. Benieuwd naar hoe je daarvoor kunt zorgen? Lees het hier. 

Wees je bewust 

Misschien wel het belangrijkste van alles is om je bewust te zijn van de komst van je kind. Er kan van alles gebeuren en helaas kan er ook van alles misgaan. Onthoud echter dat dingen meestal goed gaan. Als je hiervan uitgaat dan heb je mentaal al een enorme voorsprong. Het helpt je niet als je voortijd al gaat denken dat het misgaat. Je kunt jezelf niet hiertegen beschermen. Sta vooral open voor je kind. Dat is wat je kind nodig heeft. 

Een fijn thuis 

Tuurlijk kost een kind geld en je hebt bepaalde spullen nodig, zodat je kind bij je kan wonen. Maar, het belangrijkste? Dat is toch echt een fijn thuis. Dat geeft een kind rust en veiligheid. Dat is de ideale basis om in op te groeien. Het is dus wel oké om dingen wat voor te bereiden, maar wees niet te perfectionistisch. Dat is zonde van de energie en het gaat vaak ten koste van de sfeer. 

Gerelateerd nieuws  Verschillende ademhalingstechnieken

Geboortebord tuin 

Een geboortebord in de tuin is een dubbel welkom. Ten eerste heet je zelf je kind daarmee welkom. Ten tweede stel je met een geboortebord in de tuin direct jouw kind voor aan de omgeving. Een geboortebord in de tuin is dus ideaal voor een fijn warm welkom voor je kind. 

geboortebord-tuin-2

Je eigen familiebanden 

Het is erg fijn als je kind in je familie ook erg welkom is. Als je denkt dat je de band tussen jou en jouw eigen ouders zou kunnen verbeteren, laat dit dan niet na. Voor je kind is het fijn dat het ook een goed contact zou kunnen hebben met opa en oma. Zit er nog oud zeer dus tussen jou en je ouders? Kijk dan of je iets kunt doen om de band te verbeteren. Als je kind wat ouder is? Dan kun je wel weer nadenken over andere dingen, zoals bijvoorbeeld veilig trampoline springen...

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!