Zo maak je een alternatieve paasbrunch 

saus-asperges

De paasbrunch zit nog behoorlijk diep ingebakken in de Nederlandse cultuur. Heerlijke croissantjes, Kaiserbroodjes en pistoletjes vind je op menig tafel tijdens de paasdagen. Aangevuld met heerlijk beleg al dan niet vegetarisch of zelfs veganistisch. Natuurlijk ontbreken de welbekende paaseitjes daarbij niet en vergeet ook niet de gewone eieren die al dan niet door de kinderen of kleinkinderen zijn gevonden in de achtertuin. 

Net even anders 

Maar, het kan dus ook net even anders. Wil jij wel een leuke paasbrunch geven, maar wil je het net even anders doen? Waarom dan niet met heerlijke tapas hapjes? Hiermee ga je vast jouw gasten verrassen. Daarbij kun je het net zo doen als je zelf wil. Hier wat suggesties... 

Saus asperges 

Heerlijke asperges gerold in ham, dat is nu eens een leuk tapas gerecht. Lekker Hollands en het is eens wat anders. Daarbij kun je ook kiezen voor een heerlijke saus voor asperges. Met saus voor asperges erbij maak je het helemaal speciaal. Kijk ook gerust, als je het zelf wil maken, naar saus voor asperges op het internet. Tip: ook nog wat roerei eroverheen kan heel lekker zijn. 

Toastjes met tapenade 

Heerlijk én makkelijk: toastjes met tapenade. Er zijn in de supermarkt tegenwoordig van die heerlijke kant en klaar bakjes met tapenade van: guacamole, olijven en tomaten. Heerlijk en je hebt er lekker zelf geen werk mee. En, laten we eerlijk zijn: juist met die drukke dagen is het wel fijn om sommige dingen juist te laten doen, toch? 

Gerelateerd nieuws  Een thuis wellness creëer je zo

Eieren 

Waarom zou je de eieren weglaten? Die zijn goed behapbaar en heel leuk voor kinderen om te beschilderen. Geen zin en tijd om te beschilderen? Kijk dan naar gekleurde eieren in de supermarkt. Er is genoeg te vinden. 

asperges-saus

Minibroodjes 

Er is niks mis mee met broodjes, alleen mini broodjes zijn natuurlijk wel ideaal. Zo kun je veel meer variëren en met meer mensen aan tafel, komt het heus wel allemaal op. Bovendien is er ook niks mee om de volgende dag nog wat restjes te hebben. Wat kan er zoal op? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jou: wat suggesties kunnen zijn: 

  • Ham 
  • Kaas 
  • Jam 
  • Surimi 
  • Serranoham 
  • Chocopasta 
  • Eiersalade met kerriesaus 
  • Brie 

Hou je van hartig? Dan zijn kleine worstenbroodjes en kaasbroodjes ook handig. Dit kost je ook niet veel tijd, aangezien ze alleen even in de oven moeten. Zoals je ziet: mogelijkheden genoeg voor een alternatieve paasbrunch. Hopelijk heb je nu genoeg ideeën voor een paasbrunch waar jij blij van wordt.

Tip: hou je ontzettend van lekker eten? Wat dacht je dan van een speciaal 21-dinner?

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!