Bereid je voor op je rijexamen met driving school Breda

15/06/2021
|
66
driving school Breda

Het lastigste onderdeel van jouw rijtraject is het slagen voor je praktijkexamen. Hier komen alle onderdelen samen die je bij je lessen leert. Daarom is het slim om je hiervoor alvast goed voor te bereiden door een goede rijschool te kiezen. Bij driving school Breda word je helemaal klaargestoomd, zodat jij in één keer zal slagen voor je rijexamen bij het CBR! Hoe ziet deze voorbereiding er dan precies uit? Hieronder zal je exact kunnen lezen wat er wordt geoefend tijdens de lessen.

Het besturen van de auto

Het eerste onderdeel waar je naar gaat kijken zodra je de lesauto instapt, is het besturen van de auto. Hieronder valt het draaien van het stuur, het gebruik van het gas- en koppelingspedaal en schakelen met de rechterhand. Je zult niet gauw ergens komen als je dit niet helemaal onder de knie hebt. Daarom wordt dit bij driving school Breda geoefend, totdat het tweede natuur wordt.

Afslaan en spiegelen

Als je eenmaal meester bent over de auto, kan je door naar het afslaan en daarbij het spiegelen. Doordat je goede beheersing hebt over het stuur van de auto, kan je bochten maken en dus afslaan naar links of rechts. Hierbij is het echter wel belangrijk om goed te kijken voordat je afslaat, zodat je geen fietsers of andere weggebruikers hindert. Dit doe je doormiddel van de spiegels in en buiten de auto. Binnen in de auto hangt de binnenspiegel en buiten vind je de linker- en rechterbuitenspiegel. Zodra je afslaat kijk je eerst via de binnenspiegel en dan via de buitenspiegel of er iemand achter of naast je zit. Daarnaast is het algemeen belangrijk om vaak je spiegels te gebruiken. Zo wordt vaak aangeraden om elke 8 seconden te kijken naar elke spiegel.

Gerelateerd nieuws  Tips voor het maken van een bedrukte doos op maat

Bijzondere verrichtingen

Het belangrijkste onderdeel van het rijexamen zal gaan over de bijzondere verrichtingen. Dit zijn dingen als parkeren of achteruit rijden. Dit zal een afzonderlijk deel zijn in je examen, dat je zal moeten behalen. Als je dit niet haalt, dan zal het niet mogelijk zijn om voor je hele rijexamen te slagen.

 

driving school Breda

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

|
Tech, Travel & Transport

Waarom opvulmateriaal gebruiken?

|
Travel & Transport

Elektrische fiets? GPS-tracker!

|
Tech, Travel & Transport

Scooter kopen tips

|
Travel & Transport
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!