Ben jij voor je bedrijf op zoek naar goede palletstellingen? Dit biedt niet alleen overzicht, maar je kiest ook voor flexibiliteit. Het inzetten van palletstellingen of andere magazijnstellingen zorgen ervoor dat je meer overzicht creëert in jouw voorraad en goederen. Dit brengt ook weer voordelen met zich mee voor jouw bedrijf. De aanschafkosten van palletstellingen houdt je wellicht nog tegen. Maar is een palletstelling gebruikt? Dan is het nog steeds mogelijk om deze aan te schaffen. De gebruikte stellingen zijn goedkoper en bieden nog steeds goede kwaliteit. Bekijk hoe jij geld bespaart op de aankoop van je palletstelling. 

Kies kwalitatieve stellingen voor een lagere prijs

Wanneer een ander bedrijf een pallet- of magazijnstelling gebruikt maar er na verloop van tijd weer afstand van doet, dan zijn deze stellingen nog steeds in goede staat. Ze zijn dan weer te koop en bieden een mogelijkheid voor jouw bedrijf. Je kunt hier geld mee besparen, maar je hoeft ook niet te vrezen voor mindere kwaliteit. Palletstellingen en andere stellingen zijn ideaal voor het opslaan van goederen en zijn dan ook gemaakt voor zware goederen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat een palletstelling zeer lang meegaat. Ook als je kiest voor een gebruikte palletstelling ben je verzekerd van goede kwaliteit. 

Er zijn verschillende soorten magazijnstellingen verkrijgbaar voor jouw bedrijf.  Behalve palletstellingen zijn er ook nog tal van andere opties. Onder andere betaalbare uitvoeringen van de volgende stellingen zijn online verkrijgbaar:

  • Legbordstelling: een opslagsysteem dat beschikbaar is in verschillende uitvoeringen, voor het opslaan van diverse soorten goederen. 
  • Draagarmstelling: een draagarmstelling is voor het opslaan van langere en zwaardere goederen. Dit type stelling is goed te combineren met legborden. 
  • Inrijstelling: stelling waarbij laadeenheden op palletrails worden geplaatsen. Je kunt de goederen gemakkelijk inrijden. 
  • Bandenstelling: een type stelling die ideaal is voor het opslaan van verschillende soorten banden.
Lees ook dit:  Alles over autostore!

Het is aan jou om te bepalen wat je nodig hebt voor jouw bedrijf: ontdek de mogelijkheden zodat jij in staat bent om de beste keuzes te maken.