Als u opzoek bent naar mozaiek zal u al snel opvallen dat er veer verschillende tegeltjes zijn ze zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Ook kunnen de mozaiek tegeltjes  van verschillend materiaal zijn gemaakt. Mozaiek van natuursteen in uw huis laat de waarde van het huis stijgen. Ook heeft het een verfrissende uitstraling voor uw huis.

De romeinse tijd

Vroeger maakte ze met mozaiek afbeeldingen van grote goden of keizers waar ze trots op waren en dit plaatste ze op de muur. Dit was alleen voor de mensen die rijk waren. Vroeger stond mozaiek voor rijk dom en luxe maar tegenwoordig kan iedereen het in zijn huis verwerken. Veel mensen hebben al mozaiek in hun huis zoals in de keuken, bad kamer of in de ramen maar er komen steeds meer nieuwe plekken bij waar mozaiek geplaatst word. Het komt steeds vaker voor dat mensen mozaiek plaatsen op hun toilet, dit doen ze voor een frissere uitstraling, het er persoonlijker uit te laten zien of omdat ze gewoon toe zijn aan vernieuwing. Als u graag mozaiek toilet wilt hoeft u niet bang te zijn dat u het steentje voor steentje op de muur moet gaan plakken er bestaan namelijk ook matjes op gaas hierdoor word het aanbrengen makkelijk voor u!

mozaiek toilet

Hoe plaats je mozaiek?

Met uitzondering van RVS en aluminium kunt u voor de rest alle matjes plaatsen op het toilet. Deze materialen kunnen niet gebruikt worden omdat ze sneller krasjes krijgen.  U heeft de keus uit twee afmetingen voor de mozaiek matjes  15×15 cm of 30×30 cm. U kiest helemaal zelf de kleuren van de tegeltjes uit en het patroon mag ook helemaal naar u eigen keus zijn of u pakt al een van de bestaande patronen uit ons assortiment. Naast dat het er modern uit ziet en u eens iets nieuws in uw huis heeft gaat het ook nog eens super lang mee en u raakt er niet snel op uitgekeken.

Lees ook dit:  Meubels van pallets

Bent u door deze tekst benieuwd geworden of bent u geïnspireerd in mozaiek tegeltjes voor op u toilet? Kijk dan nu op www.topmozaiek24.nl en laat u inspireren door het grote assortiment of vraag vrijblijvend advies.