Wat neem je mee in je luiertas?

20/01/2019
|
47
luiertas

Van vochtige doekjes en borstvoedingsdoekjes tot reservespeentjes en kleding voor jou en je kleintjes. Als je met je baby uitgaat, wil je overal op voorbereid zijn, zonder dat je voor elk uitje al te veel hoeft na te denken! Deze handige checklist helpt je bij het invullen van de inhoud van de babyluiertas.

Als mama kan je tijdens het shoppen ook een nieuw fashion item toevoegen aan je garderobe: de luiertas! Een luiertas kopen is een uitdaging op zich, laat staan ​​wat je erin moet doen. Omdat het de standaardinhoud overtreft, is het handig om rekening te houden met de inhoud voor jezelf en seizoensgebonden babyproducten. Om te voorkomen dat je het dichtbeboste bos niet ziet, hebben wij een luiertas checklist gemaakt.

De basics om mee te nemen

Luiers
Het wordt niet zomaar een luiertas genoemd. Zorg ervoor dat er altijd meer luiers of luierbroekjes in de tas zitten dan je denkt nodig te hebben. Als je uitwasbare luiers gebruikt, neem dan zowel inlegvellen als extra hoezen mee.

Verschoonmat
Als je je baby buiten de deur verschoont, wil je dat hij op een schoon en zacht oppervlak ligt. Het verschoonmatje is ideaal! Vooral omdat veel verschoonmatjes ook plaats hebben voor luiers, doekjes. Zo hoef je niet altijd de hele luiertas mee te nemen naar de babykamer.

Gerelateerd nieuws  Welk telefoonmerk past het beste bij jou?

Babydoekjes
Je gebruikt er veel van, babydoekjes! Vochtige en hygiënische doekjes kunnen de billen van uw baby reinigen. Onmisbaar in een ouderschapskit.

Luierzakjes
Bijvoorbeeld boterhamzakjes of andere wegwerpzakjes. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de gewatteerde luiers de omgeving omhullen met de geur dat je kleine kind zijn best heeft gedaan. Het is ook handig om de luierzakjes te gebruiken voor gebruikte borden / bakjes en lepels om te voorkomen dat vuile vaat je tas vies maakt.

Denk ook aan jezelf

De luiertas is al behoorlijk gevuld met de bovenstaande spullen, maar vergeet jezelf niet! Een extra shirt kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer de baby heeft gewonnen van de doekjes en toch jou heeft bereikt. Zakdoekjes en desinfectiegel is daarom ook handig om jezelf schoon te maken wanneer je toch te laat was.

luiertas

Recent

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

06/09/2023

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

06/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!