Gefeliciteerd, een vriendin van je is zwanger! Je bent uitgenodigd voor de gender reveal party. Dat is natuurlijk super leuk, want ook jij bent meganieuwsgierig naar het geslacht. Het enige waar je niet over uit komt is wat je voor cadeau mee moet nemen. Je kunt niet met lege handen aankomen. Om je een beetje te helpen hebben wij een lijstje gemaakt van leuke cadeau tips voor de gender reveal party!!

Gender neutrale is altijd goed

Of het nu voor een gender reveal party is of een kwaamcadeau. Gender neutrale cadeaus doen het echt altijd goed. Wat bedoelen we met gender neutraal? Dat het niet overduidelijk girly of jongensachtig is. Geen Prinsessen jurkjes of race auto’s, gewoon cadeautjes met de kleuren groen of geel. Denk daarbij aan dingen als sokjes, rompertjes, slabbetjes, boekjes of speelgoed.

Pick a team

Wat je ook kunt doen is kiezen waarvoor jij denkt dat het gaat worden en de cadeaus daarop baseren. Denk je dat het een meisje wordt, dan geef je een pakket met roze cadeautjes en voor een jongen weer hetzelfde in het blauw. Tegenwoordig maakt het toch niet meer uit welke kleuren je kind draagt, een jongen kan net zo goed met een roze petje over straat als een meisje. En stiekem is het dan toch net iets spannender wanneer het moment van reveal dichterbij komt.

Een zwangerschapscursus Zuid Limburg

Misschien denk je er zelf niet zo snel bij na, maar een zwangerschapscursus Zuid Limburg is heel leuk om cadeau te doen. Leg wel met een paar man bij elkaar, want een zwangerschapscursus Zuid Limburg kost geen twee tientjes. De soon-to-be mama zal je hier zeer dankbaar voor zijn. Niets fijner dan begeleid worden in het krijgen van een misschien wel eerste kindje.

Lees ook dit:  Ga jij op kraamvisite? Dit moet je weten!

Praktische cadeaus doen het altijd goed

Het is dan misschien wel leuker om een schattig teddybeertje cadeau te doen, maar daar worden ze vast al mee overspoeld. Geef ze liever iets waar ze ook echt iets aan hebben, zoals een badspullen of een borstvoeding overlevingspakket. Heb je echt geen idee, dan is een cadeaubon ook áltijd goed!

Ben je na de geboorte ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen? Ga jij op kraamvisite? Dit moet je weten! Zo ben je overal op voorbereid.