Dit zijn de nieuwste beroepen die je vast nog vaker zult horen!

05/03/2022
|
67
Online Marketing bureau Utrecht

Elk jaar komen er wel weer nieuwe beroepen bij. Dat is ook niet gek of vreemd met alle nieuwe technologieën die er ook elk jaar bijkomen! Denk maar eens aan digitalisering, robots en automatisering, de wereld om ons heen verandert razendsnel. Het betekent ook dat bedrijven op zoek zijn naar mensen die kunnen inspelen op deze ontwikkelingen. Dit resulteert natuurlijk weer in nieuwe banen! Denk maar eens aan het voorbeeld van een social media manager. Dit beroep was nog ondenkbaar 15 jaar geleden. Ben jij wellicht op zoek naar een nieuwe baan? Of ben jij gespecialiseerd in de nieuwste technologieën? Neem dan misschien eens een kijkje bij deze nieuwe beroepen!

Social media manager

Zoals eerder besproken is het beroep van social media manager ook vrij nieuw. Het is daarnaast een beroep dat in de afgelopen jaren erg populair is geworden. Als social media manager ben je bezig met onder andere het plannen van social media posts, het genereren van bereik, de branding van merken op kanalen als Instagram, Facebook, TikTok, ga zo maar door. Het is een beroep dat uitgeoefend kan worden door allerlei mensen met een verschillende achtergrond.

Gerelateerd nieuws  Wat je moet weten over SEO

Online Marketing bureau Utrecht

Online Marketeer

Ontwikkel en genereer nieuwe ideeën verbaal en visueel als digitale of online marketeer. Omdat de snelheid van het internet niet altijd bij te houden is, groeit de vraag naar digitale marketeers snel. Dit komt natuurlijk ook door de vele nieuwe trends die er wekelijks wel opduiken. Als online marketeer moet je daarom snel op trends kunnen ingrijpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Online Marketing bureau Utrecht. Bij Online Marketing bureau Utrecht kun je ervaring opdoen in de Marketing wereld. Aangezien de Marketingwereld een bruisende branche is, zul je bij Online Marketing bureau Utrecht veel kansen hebben!

Data Analist

Een andere baan die te maken heeft met digitalisering en digitale innovatie is het beroep van data analist. Een data analist analyseert en structureert enorme hoeveelheden data en gebruikt verschillende technologieën. Een data analist kan werkzaam zijn voor bijvoorbeeld IT-bedrijven, multinationals en banken. Het beroep is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en zal naar verwachting de komende jaren ook alleen nog maar groeien.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!