21 worden is best bijzonder. Je wordt nu eindelijk als volwassenen gezien en er is eigenlijk bijna niks wat je niet meer mag. Een leuke manier om je 21ste verjaardag te vieren is door het houden van 21 diner. Wat is een 21 diner nou precies? Het is eigenlijk ontstaan om als jarige verschillende mensen in je leven aan elkaar voor te stellen. Als je 21 bent heb je vele vrienden gemaakt en mensen leren kennen die misschien nu ook eens elkaar moeten leren kennen. Je geeft in je ouderlijke huis je 21 diner. Je gaat gezellig dineren en herinneringen naar boven halen. Ook een speech door de jarige en goede vrienden en ouders is een traditie. De jarige krijg ook een 21 diner fotoboek met alle leuke momenten. Na een uitgebreid diner gaan de vrienden stappen in de stad waar de ouders van de jarige wonen.

 

Ideeën voor een menu

Als je een menu gaat samenstellen kan dit best lastig zijn. Je moet natuurlijk een beetje kijken naar wat je gasten lusten en of er speciale dingen zijn waar je rekening mee moet houden. Het is natuurlijk altijd handig om meerdere opties te kiezen als voorgerecht, hoofdgerecht etc. je kunt kiezen voor klassieke recepten of je gaat voor een bepaalde keuken. Maak er je eigen feestje van!

wijnglazen

Thema’s voor je 21 diner

Verschillende wijnglazen, leuke borden of een uniek tafelkleed. Het hoort allemaal bij je thema wat je kiest voor je 21 diner. Je kunt kiezen voor tallozen verschillende thema’s. Je kunt kiezen voor een activiteit, een kleur of je favoriete serie noem het maar op. Wel belangrijk dat erop let dat je wijnglazen, bestek borden en etc. ook je thema matchen. Zo heb je een uniek en leuk 21 diner.

Lees ook dit:  Snel afvallen met deze eet tips!

 

21 diner boek

Het 21 diner boek is het boek van de avond. Hier wordt eigenlijk alles in vastgelegd zodat je altijd kan terugkijken op een leuke avond. Een vriendin zorgt er eigenlijk voor dat 21 diner boek goed in elkaar komt want dit het cadeau voor de jarige. Paar leuke dingen die je in het 21 diner boek kunt zetten zijn leuke berichtjes, beschamende verhalen, herinneringen of de levensloop.