Binnen een bedrijf zijn er vaak verschillende afdelingen, om de team bonding te versterken worden er daarom vaak bedrijfsuitjes georganiseerd. Een bedrijfsuitje is voor het bedrijf zelf vaak een uiting om de dankbaarheid aan het personeel te tonen en om de band tussen de personeelsleden te versterken. Een bedrijfsuitje is vaak veel geregel, je zult moeten kijken wat voor een activiteit je wilt doen. Ook zal het personeel het allemaal leuk moeten vinden.

Catering Den Haag

Het organiseren

Als eerst zul je moeten kijken waar de interesses van het team liggen, willen ze liever iets actiefs? Of liever een rustig uitje. Stel je besluit om naar Den Haag te gaan voor je bedrijfsuitje, dan zul je ook moeten kijken voor het eten. Wil je gaan uiteten of regel je een catering in Den Haag? Je zult ook rekening moeten houden wanneer je een catering in Den Haag regelt met de vegetariërs en de mensen met allergieën. Het vervoer is ook een belangrijk punt, regel je een busje of moet iedereen zelf met de auto komen. Zoals je ziet zijn er veel punten om op te letten bij het organiseren van een bedrijfsuitje. Misschien wel het belangrijkste is om de personeelsleden te mengen met elkaar bij een spel. Wanneer elk kantoor telkens met dezelfde mensen gaat heeft het bedrijfsuitje geen zin voor de team bonding, zorg daarom dat iedereen met iedereen kan praten en zo de band sterker kan worden.

 

Tips bij het organiseren

Zorg als aller eerst voor een budget. Zorg ervoor dat je een budget (per persoon of totaalbudget) hebt, zodat je weet op welke activiteiten je je kunt gaan richten. Ga hier wel creatief mee om. Houdt er rekening mee dat als je een bedrijfsuitje voor minimaal 75% van de werknemers organiseert, de fiscus meebetaalt. Dit geldt ook voor een aparte afdeling, of vestiging. Kies daarna een activiteit. Bij het kiezen van een activiteit kun je er het beste twee of drie uitkiezen. Het personeel kun je laten kiezen wel uitje ze het liefst willen. Dit zorgt voor een betrokken gevoel bij het personeel en zo krijgen ze ook een leuke dag. Daarnaast is het eten belangrijk, regel je een catering in Den Haag of gaan jullie uiteten? Het zijn allemaal punten waarmee je rekening moet houden.