Een verassingsfeestje geven

Veel vrijgezellenfeestjes zien er meestal het zelfde uit. Denk bijvoorbeeld aan een avond op stap met vriendinnen in matching outfits of voor de mannen een avondje bier drinken. Een leuker en origineler idee zou bijvoorbeeld het geven van een verassingsfeestje kunnen zijn. Door samen als vrienden en familie het toekomstige bruidspaar te verassen met een feestje dat niet zelf hebben georganiseerd hebben geef je natuurlijk een super origineel cadeau. Veel mensen denken namelijk dat vrijgezellenfeestje gescheiden van elkaar moeten zijn maar dat hoeft juist helemaal niet. Door het combineren van de vrijgezellenfeestjes van de toekomstige bruid en bruidegom heb je namelijk een groter budget en zorg je ervoor dat de bruid en bruidegom een gezamenlijke herinnering hebben aan hun vrijgezellenfeest.

Goedkope witte T-shirts zelf ontwerpen

Een ander leuk idee wat eventueel gecombineerd kan worden met andere ideeën is het zelf ontwerpen van goedkope witte T-shirts. Je kan namelijk als groep bijvoorbeeld een grappige tekst op de shirts laten drukken. Een grote groep met allemaal dezelfde shirts is toch wel echt iets kenmerkends voor vrijgezellenfeest. De shirts hoeven helemaal niet duur te zijn, door te kiezen voor goedkope witte T-shirts heb je al snel voor een klein prijsje een super origineel en grappig cadeautje. De shirts kunnen dan ook makkelijk gecombineerd worden met andere leuke ideeën voor het feest omdat het maar een klein gedeelte van het budget opneemt.

Een mini-vakantie

Wellicht leukste maar helaas ook het duurste cadeau is het geven van een mini-vakantie. Hoe leuk is het om als vriendengroep of als familie gezamenlijk op een kleine vakantie te gaan als vrijgezellenfeest. Dit cadeau is natuurlijk iets dat je zo duur kan maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paar dagen weg in eigen land. Als je echt wilt uitpakken kun je als groep ook een reisje boeken naar het buitenland. Het buitenland is meestal wel wat duurder door de vliegtickets. Het geven van een kleine vakantie in plaats van een vrijgezellenfeest is erg origineel en zal zeker iets zijn waar de rest van je leven nog over gepraat zal worden.

Lees ook dit:  Eerste hulp bij de aanschaf van een bh

Goedkope witte T-shirts