Je werkt in de zorg en je bent wel toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig zijn er veel banen in de zorg, dus je kunt gemakkelijk overstappen van baan. Toch trekt je dat op de een of andere manier niet. Iedere baan is toch wel ongeveer hetzelfde en ze zijn allemaal in de buurt van je woonplaats. Je bent eigenlijk eens op zoek naar iets heel anders, iets wat je nog niet kent. Je wil daarbij wel gewoon in de zorg blijven werken. Herken je jezelf hierin? Op zoek naar een nieuwe baan, maar wel iets totaal anders? Dan is dit artikel misschien wel interessant voor jou.

 

Buitenland

Werken in de zorg hoeft niet alleen in Nederland, het kan ook gemakkelijk in het buitenland. Het is tegenwoordig heel makkelijk, je kan als Nederlandse zorgprofessional namelijk werken op de Caribbean. Dit kan op de zogenaamde ABC eilanden, Aruba, Bonaire of Curaçao. Ook kan dit op Sint Maarten of op Sint Eustatius. Je kunt hier je vertrouwde beroep uitvoeren, alleen in een hele andere omgeving. Iets heel anders dus en ook nog eens een nieuwe uitdaging. Dat is precies waar je naar op zoek was.

 

Healthz

Dit alles kan via Healthz. Healthz is een bemiddelings- en detacheringsbureau binnen de Caribische en Nederlandse ziekenhuiszorg. Je kunt hier terecht voor een baan, want ze zijn een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Je werkt bij Healthz altijd op basis van een 0-uren contract. Bovendien word je geholpen als je ervoor kiest om naar de Caribbean te gaan. Je wordt geholpen met het zoeken van huisvestiging en ook wanneer er tijdens je periode daar iets is kun je bij Healthz terecht. Zo sta je er nooit alleen voor.

Lees ook dit:  Wat te doen bij een soa?

 

Vacatures

De zorg vacatures die je kunt invullen als zorgprofessional lopen uiteen van een diabetesverpleegkundige op Bonaire tot een anesthesiemedewerker op Aruba. Liever werken als apothekersassistente of verpleegkundige? Ook dat is mogelijk. Bekijk de zorg vacatures gerust en reageer vrijblijvend. Wil je liever eerst wat meer informatie? Ook dat is mogelijk. Je kunt dan vrijblijvend je vraag stellen en je krijgt altijd een antwoord. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.