Het leren fietsen is iets wat vaak ouders al vanaf kinds af aan leren aan hun kinderen. Het kunnen voortbewegen op een fiets is namelijk erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Ook kunnen ze zo later fietsen naar hun bijbaantje of school. Vandaar is het altijd handig om te kunnen fietsen. Vaak vinden kinderen het ook nog eens erg leuk om te leren en verheugen zich erop. Een kind begint meestal al vanaf kleins af aan. Dit door middel van een loopfiets. Loopfietsen zijn te verkrijgen vanaf 1 jaar. Dat is al erg jong, maar toch vinden kinderen dit erg leuk.

Loopfiets 1 jaar

Een loopfiets voor 1 jaar

Een fiets voor iemand van 1 jaar kopen is erg leerzaam. Het kind van 1 jaar leert zo om zijn motoriek, kracht en balans te ontwikkelen. Daarnaast is het een goede training en erg gezond. Het kindje leert zo met stapjes te lopen en kan gaan zitten zodra die valt en zijn evenwicht verliest. Naast dat het een leerzaam product is, is het ook een leuk cadeau om voor een verjaardag te geven. Een cadeau verzinnen voor een één jarige is niet niks namelijk. Je weet niet zo goed wat je kan geven en wat de ouders graag hun kind willen wensen. Heel vaak is speelgoed iets wat veel ouders en familie geven, maar hier spelen kinderen vaak eventjes mee en daarna niet meer. Daarom dat het ook een idee is om na te denken wat de ouders kunnen gebruiken voor de jarige. Misschien hebben de ouders zelf ook al leuke ideeën of hebben ze nieuwe kleertjes nodig. Het is daarom ook helemaal niet erg als je vraagt wat ze graag zouden willen hebben of wat ze nodig hebben. Zo weet je zeker dat het cadeau goed gebruikt wordt en dat hij of zij niet alleen maar speelgoed krijgt. Voor een gender reveal feestje is dit ook altijd erg handig.

Lees ook dit:  Waarbij helpen yoga accessoires?

De 5 leerzaamste speelgoed

Speelgoed dat zeer educatief is voor kinderen dat is een loopfiets van 1 jaar wel. Zodra ze oefenen op de loopfiets van 1 jaar kunnen ze vervolgens steeds een stapje moeilijker en verder leren fietsen. Speelgoed dat net zo leerzaam is en goed is voor de ontwikkeling zijn: een blokkenspel, een muziekspelletje, magnetische puzzel, houten puzzel met vormen en een geluidjes boek. Dit zijn allemaal spellen waar kinderen goed van kunnen leren tijdens het spelen. Naast deze ideeën zijn ouders vaak ook blij met houten speelgoed omdat dit erg duurzaam is en hierdoor generatie op generatie vaak kunnen gebruiken. Ook is het laten gaan van de fantasie van je kind groter bij houten speelgoed dan bij speelgoed met bijvoorbeeld batterijen. Een houten loopfiets voor 1 jaar is dus echt een top idee.