Hoewel geweldige producten en uitstekende klantenservice ervoor kunnen zorgen dat uw klanten blijven terugkomen, zullen de Visuals en branding in de eerste plaats de elementen zijn die mensen naar uw winkel laten komen. Uw etalage speelt hierin een grote rol, dus u moet maatregelen nemen om deze zo fris en opvallend mogelijk te houden.

Tips nodig om dit te bereiken? Hier zijn er een paar om u op weg te helpen:

Let op het perspectief

Meestal betekent dit dat je je prime item op ooghoogte moet zetten,” voegde ze eraan toe.

Doe hetzelfde met je ramen. Identificeer de belangrijkste producten of elementen van uw beeldscherm en plaats ze op ooghoogte om de aandacht van mensen te trekken.

U wilt er ook voor zorgen dat de producten groot genoeg zijn om de aandacht van het winkelend publiek te vangen.

“Het is geen goed idee om koopwaar te plaatsen die te klein is om makkelijk te zien”, zegt Sophie. “Je wilt de aandacht van mensen trekken met een geweldig middelpunt dat de hoofden van mensen voor een tweede blik draait.”

Een manier om mensen hun aandacht te vangen is door het gebruik van etalagemateriaal van Endless branding.  Door je etalagemateriaal een unieke look te geven die bij jouw winkel past geef je de klant direct de indruk dat je een professionele en betrouwbare winkel bent.

Let op wie uw doelgroep is

Afgezien van het overwegen van de klant zijn perspectief, moet u ook nadenken de doelgroep.

Neem de tijd om na te denken over uw doelgroep. Wie wil je aantrekken? Welke soorten mensen zullen het meeste profiteren van uw producten en diensten? Laat de antwoorden op deze vragen uw beslissing begeleiden. Uw etalages moeten voldoende geconcentreerd zijn om de juiste klanten aan te trekken, maar niet te specifiek om potentiële klanten te vervreemden. Dit is wat het muziekeducatiebedrijf Sessions Music heeft geleerd. Volgens marketingdirecteur Adam Williamson hebben ze, aangezien 75% van de studenten jonger is dan 15 jaar, aanvankelijk last van het “kindgerichte” beeld op het scherm. Ze realiseerden zich echter al snel dat dit potentiële klanten vervreemde en misleidde, waardoor ze dachten dat Session Music alleen geschikt is voor kinderen.

Lees ook dit:  Hoe belangrijk is online marketing voor mijn bedrijf?