Het komt regelmatig voor dat mensen niet goed weten dat je huid het allergrootste orgaan is dat er is. Daarnaast verzorgt niet iedereen zijn of haar huid even goed. De conditie van je huid kan verschillen. Zo kan een persoon een hele egale huid hebben, terwijl een ander snel rimpels krijgt bijvoorbeeld. Rimpels komen over het algemeen door het ouder worden van je huid. Het proces van huidveroudering kan ook nog eens flink versneld worden door het nuttigen van alcohol, weinig slaap, slechte beweging, slechte voeding, het roken van tabak en veel stressen. Bovendien willen steeds meer mensen het hele jaar door een bruinere huid en bezoeken daarom massaal zonnebankstudio’s. Ook dit is funest voor je huid, evenals urenlang liggen in de zon. In feite mishandel jij je huid dan alleen maar. Om rimpels tegen te gaan worden er steeds vaker fillers gebruikt of botox, maar dit zou je niet moeten willen.

Natuurlijke middelen om je huid op te knappen

Belotero Revive is een injectievloeistof bestaande uit glycerol en hyaluronzuur, waar je de lijntjes in je gezicht kunt laten opvullen bijvoorbeeld. Deze natuurlijke stofjes laten je huid aanzienlijk jonger lijken en verbeteren de conditie van je huid. Glycerol trekt niet alleen water aan, maar houdt dit ook vast. Zo krijg je een stevigere huid die elastisch is en minder ruwe of rode plekken. Je huidstructuur verbetert en je huid is veel beter gehydrateerd. Bovendien gaat Belotero Revive rimpelvorming goed tegen. De huid straalt weer en eventuele rimpels worden tegengehouden. Voorkomen is absoluut beter dan genezen in dit geval.

Lees ook dit:  Originele kraamcadeau ideeën voor nieuwe mama’s

Bijwerkingen na een behandeling

Bij elke medische behandeling loop je het risico dat je bijwerkingen krijgt, zo ook nu. Er kunnen eventueel wat kleinere rode puntjes verschijnen. Daarnaast kan je gezicht opzwellen en ietwat rood zijn. Probeer geen make-up te gebruiken zolang je last hebt van bijwerkingen. Make-up kan namelijk in de injectiegaten terechtkomen. Wat jeuk, pijn of een branderig gevoel kan ook voorkomen. Probeer je huid te koelen zodra je last krijgt hiervan. Verder is het funest om de eerste dagen na je behandeling in de zon te liggen of onder een zonnebank. De bijwerkingen die het meeste voorkomen zijn toch wel rode plekken, jeuk, pijn en vochtophoping. Als het goed is verdwijnen deze klachten na een aantal dagen.

Belotero Revive