Als je kindje in de zomer jarig is dan is de kans groot dat het warm is. Met warme temperaturen wil je natuurlijk niet binnen zitten met een groep drukke kinderen. Als je niet weet wat je in de zomer kan organiseren voor je kindje dan ben je hier aan het juiste adres, we hebben namelijk we een paar ideeën voor je in deze blog gezet!

Pool party voor kids!

Een pool party is een leuk idee voor kinderen van alle leeftijden! Ze kunnen lekker spetteren en afkoelen in de hete middag. Je hoeft alleen maar een bestway zwembad, wat waterpistooltjes en waterballonnen te halen. Als je een grote tuin hebt kun je zelfs meerdere bestway zwembaden verspreiden door je tuin! Een hele kleine bestway zwembad en een iets grotere voor de oudere kindjes. Geef de kinderen lekkere ijsjes en limonade en het is een geslaagd feest.

Als je een dochter hebt en er komen voornamelijk meisjes dan kan je ook een zeemeerminnenfeestje organiseren en alles aankleden met het zeemeerminnen thema. En bij jongens? Super soakers en waterballonen natuurlijk!

Natuurfeestje

De kinderen meenemen naar het bos is altijd een avontuur. Het is zo leuk om het bos door de ogen van kinderen te zien en het bos is ook altijd lekker koel! Ze kunnen dus vrij rennen en klauteren zonder al te snel te warm te worden.

Je kan kiezen om de kinderen mee te nemen naar een natuurspeeltuin of botanische tuin, maak het leerzaam en vertel verhaaltjes zodat hun fantasie tot leven komt!

Lees ook dit:  Hoe kun je het beste je huis verkopen

Je kunt ook een speurtocht uitstippelen of een schatkaart maken met een verborgen schat in het bos.

bestway zwembad

IJs maken

Als het heel warm is kan je ook gezellig met de kinderen een workshop ijs maken gaan doen. Laat ze lekker hun eigen ijs maken. Dit is leerzaam, leuk en lekker!