Woon je nu al een tijdje in Nederland, maar weet je niet waar je moet beginnen met het behalen van je rijbewijs? Het kan zijn dat je de Nederlandse taal nog niet helemaal beheerst of misschien ben je nog niet gewend geraakt aan het Nederlandse verkeer. Waar je ook mee zit, de driving lessons in Heerlen zijn het antwoord. Hieronder vind je meer informatie over hoe deze lessen in hun werking gaan en hoe jij binnen een mum van tijd je rijbewijs kan halen!

Engelse driving lessons in Heerlen

Allereerst heb je wellicht het probleem dat je de Nederlandse taal nog niet vloeiend kan spreken. Daarom zou je het liefst lessen willen volgen in het Engels, zodat je je kan concentreren op het rijden in plaats van het leren van een nieuwe taal. Gelukkig kan je in de buurt van Heerlen Engelstalige rijlessen volgen. Deze lessen worden verzorgd door een rijschool die zich gespecialiseerd heeft in het rijden met internationale studenten en expats.

Zij zullen je helpen om je rijvaardigheid te verbeteren en je meer vertrouwen te geven op de weg, omdat het zeker niet makkelijk is om comfortabel te rijden op onbekende wegen. Een enkele les duurt meestal 60 minuten, maar over het algemeen plan je lessen in van ongeveer anderhalf uur. Op deze manier kan je langer en efficiënter lessen, waardoor je uiteindelijk minder lessen nodig zal hebben.

Wat als je een buitenlands rijbewijs hebt?

Misschien heb je je rijbewijs al gehaald in het land waar je oorspronkelijk vandaan komt. Dan wil je natuurlijk niet nog een keer een ander rijbewijs moeten halen. Gelukkig is er de mogelijkheid om je huidige rijbewijs in te ruilen met een Nederlands rijbewijs doormiddel van de 30% regeling. Dit is dus de ideale oplossing voor expats die veel zullen moeten rijden in Nederland.

Lees ook dit:  Op zoek naar de rijschool voor jou

Aan de andere kant kan je met een geldig EU rijbewijs wel gewoon rijden op de Nederlandse openbare wegen. Toch kan het zijn dat je je nog niet helemaal comfortabel voelt met het verkeer hier. Daarom is het ook mogelijk om een opfriscursus te doen, zodat jij ook hier bekend kan worden met het verkeer.

 

driving lessons heerlen