Tegenwoordig staan ​​reizigers voor de ontmoedigende taak om een ​​parkeerplaats te zoeken wanneer ze vanaf de luchthaven Heathrow vliegen. De luchthaven van Heathrow is de drukste luchthaven en vaak staan ​​de parkeerplaatsen vol. Meer over Parkos korting.

Ben je op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven Heathrow? Wil je een veilige plek om uw auto te parkeren op de luchthaven? Overweeg Parkos, de toonaangevende parkeeraanbieders om een ​​veilige plek te vinden om uw auto te parkeren wanneer je vanaf de luchthaven Heathrow vliegt.

Dit artikel laat je weten wat de beste presentator van de Heathrow-parkeerservice is. Je kunt op dezelfde site een compleet aanbod van parkeeraanbieders vinden om degene te kiezen die het beste bij al het vereisten past.

Over luchthaven Heathrow

De luchthaven van Heathrow kreeg de naam London Airport of London Heathrow. Het is de belangrijkste internationale luchthaven van Engeland. De luchthaven van Heathrow wordt erkend als de derde drukste luchthaven van Europa en wereldwijd.

De luchthaven van Heathrow is de 22e drukste luchthaven ter wereld op basis van de passagiersratio. Deze luchthaven was slechts een klein vliegveld, maar werd pas veel na de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld. De luchthaven van Heathrow ligt ongeveer 23 kilometer ten westen van het centrum van Londen.

Deze luchthaven wordt geëxploiteerd met vier verschillende terminals, twee corresponderende oost-west start- en landingsbanen en een enkele vrachtterminal. De luchthaven van Heathrow is het belangrijkste centrum voor Britse luchtvaartmaatschappijen en verwerkt jaarlijks miljoenen passagiers.