De weergoden zijn in ons kikkerlandje niet altijd gunstig gezind. Met sneeuw in april en regen in december, of de rest van het jaar, zit een buitenactiviteit er niet echt in. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen die je in Arnhem kunt doen bij slecht weer.

Vechtsport Arnhem

Een les vechtsport in Arnhem is misschien niet het eerste dat in je opkomt wanneer je een bezoekje brengt aan de stad. Toch is het volgen van een les vechtsport in Arnhem een ontzettend leuke activiteit om alleen, maar ook om samen met familie of vrienden te doen. Meer sporten is een goed voornemen van vrijwel heel Nederland en wat is nou leuker dan iets nieuws proberen en meteen te sporten. Bij vechtsport Arnhem worden verschillende soorten lessen gegeven. Daarnaast kun je er terecht voor coaching en advies over voeding.

Musea

Het bezoeken van musea is wellicht iets meer voor de hand liggend. Veel mensen vinden het bezoeken van musea echter erg saai. Arnhem bewijst het tegendeel! Je vindt hier onder andere het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Wijnmuseum en de Historische Kelders van Arnhem. Vlak bij Arnhem in Elst ligt Akward Experience. Dit museum is heel erg geliefd bij influencers op Instagram. Genoeg te beleven dus!

Shoppen

Een dagje shoppen is natuurlijk nooit verkeerd! In Arnhem vind je een breed scala aan bijzondere winkels. Al eens gehoord van de 7 straatjes? Het is een van de exclusieve winkelgebieden in Arnhem met verrassende winkels in sfeervolle panden. In Arnhem is het elke zondag koopzondag. Tussen twaalf en zes kun jij dan met een gerust hart gaan struinen door de winkelstraten van Arnhem.

Lees ook dit:  Op vakantie in Limburg

Burgers Zoo

Dat Burgers Zoo in Arnhem ligt wist je wellicht al, maar wist je ook dat maar liefst veertig procent van het park overdekt is. Dit maakt Burgers Zoo ook met Nederlands weer perfect voor een dagje uit. In de Ocean zit 8 miljoen liter water en vind je verschillende soorten haaien. Ook de Bush is overdekt. Hier waan jij je in het regenwoud en kun je onder andere de krokodillen en vleermuizen bezichtigen. Daarnaast zijn de meeste restaurants overdekt. Ideaal voor een hapje en drankje tussen de buien door.

vechtsport Arnhem