Zo laat je je kledij langer leven!

05/03/2022
|
58

Kledij is altijd een manier van expressie geweest, voor jong en ouder. Mensen hebben vaak graag unieke stukken, die laten zien wie ze zijn of hebben een specifiek stuk waar ze echt gek op zijn. Daarom is het ook van groot belang om goed voor je kledij te zorgen, zodat ze langer meegaan. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld door te wassen, maar ook door gebruik te maken van een sneakers cleaner set. Het is namelijk beter voor jouw portemonnee en voor het milieu om je kleren wat langer mee te laten gaan!

1. Volg de wasvoorschriften religieus op

Fabrikanten van kledij naaien altijd wasvoorschriften in de kleding. Deze zitten vaak aan de binnenkant genaaid, in de zoom van het kledingstuk in kwestie. Voordat je de kleding in de wastrommel gooit, moet je dit goed nakijken. Het kan namelijk goed zijn dat de stof in kwestie niet kan tegen hoge temperaturen, zoals dat bijvoorbeeld met wol het geval is. Daarnaast kan het zelf zijn dat er helemaal geen machine aan te pas kan komen, maar dat je het met de hand gaat moeten wassen om de stof of tekening in leven te houden!

Gerelateerd nieuws  De leukste vogelweetjes

 

sneakers cleaner set

2. Verzorg je schoenen met een sneakers cleaner set

Wanneer je iemand bent die veel naar buiten gaat, merk je na een tijd dat je schoenen vies of beschadigd kunnen worden. De beste manier om daar iets aan te doen is door een specifieke sneakers cleaner set te kopen om de schoenen een schoonmaakbeurt te geven. Je kan deze sneakers cleaner set overal kopen, ook online en hij is zeer eenvoudig te gebruiken. Door je sneakers regelmatig te kuisen, voorkom je dat het vuil de stof beschadigd of dat er bacteriën groeien in je schoen!

sneakers cleaner set

3. Laat kapotte kleding herstellen

Wanneer er dan effectief toch iets kapot gaat, is het een goed idee om die broek of trui meteen te laten herstellen. Natuurlijk kan je dit zelf doen, als je genoeg ervaring hebt, maar het is ook mogelijk om dit bij een kledingmaker te laten doen. Vaak krijg je dan aanpassingen of herstellingen van hoge kwaliteit, waardoor je kleding nog langer mee gaat!

 

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!