Documenthouder

Bijna iedereen die achter een monitorscherm werkt, moet ook wel eens wat aflezen van een fysiek blaadje.  Wat dan beter en efficiënter is: is in één oogopslag zowel het fysieke document als het scherm van je beeldscherm af kunnen lezen. De documenthouder voorkomt namelijk het buigen van de nek. Dus zeg ‘tot ziens’ tegen je nekklachten en zet hoofdpijn en oog pijn buitenspel met deze effectieve methode! Werk effectiever en kijk welke documenthouder bij jou past. Is het een documenthouder op vaste hoogte? Of toch een documenthouder dat juist ruimte bespaart, of in hoogte te verstellen is?

Het fijne is dat de documenthouder voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen als het gaat om prestaties maar tevens zijn ze esthetisch gezien ook een plaatje. De documenthouders zien er elegant uit en dragen bij aan de gewenste uitstraling van je kantoor. Zodat ze precies aansluitend op wat je wenst.

Monitorscherm

Vaak wordt er bij een computer een standaard monitorscherm geleverd. De benaming van de monitorstandaard wordt soms verwisseld met een andere benaming: de monitorarm.  Met een monitorarm kan je nog meer voldoen aan het “beter werken.” Met een monitorarm kan het scherm namelijk versteld worden naar je eigen hoogte en afstand. Overigens is dat is ook wel handig als je een collega wat wil laten zitten en je het monitorscherm wilt verstellen. Een standaardmonitorscherm is namelijk nooit voor iedereen helemaal geschikt.

Er zijn menig voordelen op te sommen bij het hebben van een monitorstandaard: nogmaals je kan het dus verstellen, wat het werken makkelijker maakt vanachter je bureau. Je ontlast je rug, nek en hoofd. Dus er huizen vele ergonomische voordelen! Lees: geen kromme rug en meer ontspanning!

Lees ook dit:  Laat je bedrijf zien op een unieke manier

Het scherm van je computer kunnen verstellen naar ooghoogte en stoelhoogte is dus geen overbodige luxe. Sterker nog, het valt binnen de categorie  “noodzakelijk” te noemen voor  je ergonomische werkhouding, concentratie en werkplezier.