Met de invloed van corona zijn er een heleboel zeepdispensers om uit te kiezen. Vaak weten mensen niet eens dat er zoveel dispensers zijn om uit te kiezen. Want een zeepdispenser is toch maar een zeepdispenser. Nou nee, daar vergis je je in! Iedereen zal de bekendste zeepdispenser wel kennen. Namelijk de dispenser die we gebruiken voor de zeep om onze handen mee te wassen. Tuurlijk heb je dan in horeca zaken een andere dispenser dan thuis, maar die van thuis is vaak toch de bekendste! Maar welke zijn er nog meer? Dat vertellen we je allemaal in deze blog!

Roestvrij staal

Een model wat we nu steeds meer terug zien komen is de roestvrij stalen dispenser! In de corona pandemie stonden veel van deze modellen bij de ingang van winkels en supermarkten om onze handen te kunnen ontsmetten. Dit model wordt vooral gebruikt voor desinfectie middel in te verwerken. Hierbij kun je de mogelijkheid hebben voor een handsfree dispenser of een met een pomphendel. In de corona tijd is vaak voor de handsfree dispenser gekozen in verband met het verminderen van fysiek contact.

Merken

Binnen de dispensers zijn er ook meerdere merken die je vaak terug zult vinden! Een van deze merken is Tork, dit is een merk wat je vaak bij horeca gelegenheden terug zult zien. Niet alleen met dispensers, dit merk zie je ook vaak terug met de navulbare papieren doekjes houders. Binnen Tork heb je ook de keuze uit meer dan genoeg dispensers! Dit merk zie je niet alleen terug in de horeca gelegenheden, maar ook in de zorg. In de zorg is het namelijk belangrijk dat er constant gezorgd wordt dat de handen ontsmet worden. Ben je nog opzoek naar een baan in de zorg? Kijk dan vooral even naar deze vacature.

Lees ook dit:  Kamperen bij slecht weer? Geen probleem!

Zo zien we maar dat er meer dispensers zijn dat dat we hadden gedacht! Tuurlijk vindt niet iedereen dezelfde dispenser fijn, maar dat heeft te maken met persoonlijke mening en keuze. Hopelijk hebben we je wat meer kunnen bijbrengen over dispensers!