Hoe scoor je hoger in Google?

19/10/2021
|
58
Hoger in Google

Als je een website hebt wil je natuurlijk zo hoog mogelijk scoren in Google, maar dit kan soms nog lastig. Er zijn tegenwoordig zoveel websites en iedereen wilt in de top 10 van Google belanden. Toch is het niet heel moeilijk om hoog in Google te komen met je eigen merknaam. Dit wilt niet zeggen dat je je doelen hebt bereikt. Het blijft namelijk belangrijk dat je meer bezoekers blijft trekken.

Backlinks

Backlinks zijn linkjes die via een andere website weer leiden naar die van jou. Ze kunnen een groot effect hebben op het hoger scoren in Google, vooral als deze websites veel verkeer ontvangen. Een effectieve manier om een URL op een andere website te krijgen is via blogs die geplaatst worden op andere websites. Google ziet op deze manier een organische en geloofwaardige manier waarop een URL is verschenen op een externe site. Ook kijkt Google naar de kwaliteit en relevantie van de backlink. Dit is dus een belangrijke manier op hoger in Google te scoren.

Hoger in Google

Mobiele website

Google geeft altijd voorrang aan websites die ook een mobiele versie hebben. Daarom moet je ervoor zorgen dat je website dus mobielvriendelijk en snel is. Mensen zoeken tegenwoordig namelijk sneller iets op via hun telefoon in plaats van een computer. Bedrijven moeten daarom ook SEO-vriendelijke mobiele websites ontwerpen met zoekopdrachten die eerst geoptimaliseerd zijn voor de mobiel.

Gerelateerd nieuws  Waarom je moet kiezen voor een ICT studie

Zoekwoorden

Zoekwoorden zijn erg belangrijk om hoger in Google te komen. Het is ook belangrijk dat hier een goede variatie in is. Natuurlijk is het verleidelijk om alleen maar hetzelfde zoekwoord te gebruiken en zo hoger in Google te komen. Wat je moet weten is dat Google de websites die dit doen straft. Gebruik daarom variatie zo kun je makkelijker hoger scoren in Google.

Snelle toegang voor belangrijke informatie

Als je hoger in Google wilt scoren is het van belang dat je klanten snelle toegang hebben tot de belangrijke informatie. Deze informatie kan zijn je aanbod, prijzen en je contactinformatie. Klanten verliezen namelijk snel interesse als het allemaal niet makkelijk te vinden in op je website.

Ben je nieuwsgierig naar meer tips and tricks? Bekijk dan onze gids voor digitaal ontwerpen.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!