Je bent net afgestudeerd van die zware opleiding tot advocaat en je bent klaar om voor gerechtigheid te strijden. Maar ben je dan bereid om te werken voor een gevestigd advocatenkantoor? Met de kans dat je niet die klussen aan kunt nemen, waar jij je echt hard voor wilt maken. Of kies je er juist voor om je eigen advocatenkantoor te starten? Met alle vrijheid in keuzes die het met zich meebrengt, maar waar kun je je dan het beste vestigen?

Eindhoven

Het vestigen van een advocatenkantoor in Eindhoven is dé oplossing, met name door de centrale ligging van de stad ten opzichte van zowel het noorden als het zuiden van het land. Daarbij komt ook nog eens kijken dat Eindhoven een zeer innovatieve stad is. Veel technische en designer bedrijven vestigen zich hier ook voornamelijk. Om al deze ondernemers te voorzien van een mooie werkplek, zijn er ook vele kantoorruimtes te vinden. Als je dus op zoek bent voor een mooi advocatenkantoor in Eindhoven, lees dan snel verder.

Een mooi advocatenkantoor in Eindhoven

Aangezien er vele kantoorruimtes te vinden zijn voor jouw advocatenkantoor in Eindhoven, zetten wij de mooiste voor jou op een rijtje:

  1. Een kantoorruimte in Tribes Inspiring Workplaces. Dit is een nieuw office concept in het moderen Flight Forum Eindhoven. De ruimtes zijn speciaal ontwikkeld voor professionals die geïnspireerd willen worden door hun werkomgeving.
  2. Een kantoorruimte in het Regus Business Centre. Dit is een kantoorruimte op de begane grond van een zeer modern gebouw. De ruimtes zijn voorzien van een aantrekkelijke, moderne en zeer inspirerende inrichting.
  3. Een kantoorrruimte in het Business Center Eindhoven Fellenoord. Hier vind je een kantoorruimte in een prestigieus gebouw, dat een zeer centrale ligging heeft bij het station van Eindhoven. Een bijkomend pluspunt is dat de kantoorruimte ook nog een eigen parkeerplaats heeft.
  4. Een kantoorruimte in de buurt van Eindhoven Airport. Wil je in het begin zelfstandig je advocatenkantoor runnen? Dan kun je het beste kiezen voor deze representatieve kantoorruimte met een centrale ligging. Er is ook voldoende parkeergelegenheid én een receptioniste.
  5. Een kantoorruimte in de lichttoren van Eindhoven. Ben je op zoek naar een ruimte in misschien wel het mooiste gebouw van de stad? Zoek dan zeker niet verder. De lichttoren is namelijk niet alleen zeer opvallend, maar ook ontzettend modern van de top tot de bodem smaakvol ingericht.