Originele ideeën voor de aankomende zomer

09/03/2022
|
51
gelblasterstore

Yes! Laat die warme zon maar komen. De zomer heeft lang genoeg geduurd, en het ziet er naar uit dat dit de eerste zomer gaat zijn die weer helemaal vol zit met mogelijkheden. Dat betekent dus dat je waarschijnlijk weer naar Lekkerzonistan kunt gaan, waar dat voor jou ook mag wezen. Met de afgelopen jaren en corona zijn we echter flink creatief geworden als het gaat om vakantie vieren, en er zijn veel meer dingen te doen zoals echte klassieke verjaardagen vieren met familie! De wereld van mogelijkheden zorgde bij ons voor een brainstorm. Wat kunnen we deze zomer gaan doen?

Op avontuur!

Sowieso op avontuur. Dat hoeft geen uitgebreide roadtrip door de Verenigde Staten te zijn. Nee, want nu alles weer kan is het tijd om opnieuw avontuur uit te vinden. Lekker wandelen en niet weten waar je gaat verblijven. Misschien een tentje meenemen en bij de boer slapen op het veld. Nederland zit opeens vol avontuur, en je kunt tussendoor gewoon naar het zwembad, de bioscoop, het museum, en zoveel meer! Waar wil jij naartoe op avontuur als je maar 200 kilometer ver mag gaan? De meest originele ideeën maak je door jezelf te begrenzen als je alles kunt.

Gelblasterstore

Lekker spelen zoals je al tijden niet hebt gedaan, geschikt voor alle leeftijden, en biologisch afbreekbaar. Dat is waar de gelblasterstore voor staat. Wat dat is? Denk aan paintball maar dan met waterballetjes. Simpel en effectief kunnen ze overal gebruikt worden. Zo is de gelblasterstore perfect om af te koelen na een lange warme dag, en leuk om met de kinderen te doen in plaats van te gamen op de bank.

Gerelateerd nieuws  Iedereen kan een animatie video maken

gelblasterstore

Schatten

Wist je dat schatten zoeken weer helemaal van deze tijd is?  Uiteraard is het ongelofelijk leuk om èen speurtocht met priatenschat voor de kids te bedenken. Dat kun je ook prima doen. Er zijn echter ook soortgelijke activiteiten die je kant en klaar met iedereen samen kunt doen, en soms zijn die zelfs gratis! Met een urban escaperoom (wel betaald) ga je bijvoorbeeld op avontuur door een stad om een verhaal te volgen en een mysterie op te lossen. Erg leuk om te doen in de stad waar je woont om deze met andere ogen te leren zien, maar natuurlijk ook leuk in andere steden! Daarnaast bestaat er iets genaamd geocaching. Geocaching is een groot netwerk van mensen die zelf schatjes hebben begraven waar jij met tips en mogelijk geografische gegevens naar kunt gaan zoeken. Schatje gevonden? Pak er iets uit en laat iets anders erin achter, of schrijf je naam op in het logboek dat erbij zit. De schatten liggen overal begraven!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!