Welk telefoonmerk past het beste bij jou?

01/09/2022
|
138
Telefoonmerken

Welke merken bestaan er allemaal?

Om te beginnen bestaan er, schrik niet, 97 verschillende telefoonmerken. Natuurlijk gaan we ze niet allemaal af. In dit artikel kun je alles lezen over de vijf bekendste merken op dit moment.

 

Oppo

Naast de gigantische namen begint ook Oppo steeds meer omhoog te klimmen, sinds 2004 zijn je jaarlijks gestegen in het aantal telefoons dat ze verkopen. De voornaamste reden dat mensen een Oppo telefoon kopen is omdat ze betrouwbaar zijn, snel opladen en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Naast dat alles heeft Oppo ook het design van de telefoons de laatste jaren flink verbeterd. De beste Oppo telefoon volgens de gebruikers is de ‘Oppo A91 128 GB’.

 

OnePlus

Niet alleen Oppo is aan het opboksen tegen de gevestigde orde, ook OnePlus is erbij gekomen. De strategie van het in China geproduceerde telefoonmerk, is om precies na te doen wat Apple en Samsung doen, alleen dan goedkoper. Maar daarbij proberen ze zo min mogelijk in te leveren op de kwaliteit. Hierdoor is de ‘OnePlus 8’ een telefoon die flink de gevestigde orde laat beven. Natuurlijk mist OnePlus alsnog een aantal punten. Zo is de camera van mindere kwaliteit en heb je minder lang garantie.

 

Huawei

Het bedrijf wat al jaren lang in de schaduw staat van Samsung en Apple. Huawei richt zich net als OnePlus erop om dezelfde kwaliteit als Samsung en Apple te leveren, alleen dan voor een goedkopere prijs. Dat lukt ze al een flink aantal jaar. Huawei was op sommige updates zelfs sneller, zo had de ‘Huawei Nova 4’ eerder een high-end dan Samsung met hun ‘S10’. Momenteel is Huawei ook druk aan het experimenteren met een opvouwbare telefoon. Iets waar Samsung en Apple wat langer mee wachten.

Gerelateerd nieuws  5 soorten lint voor het opfleuren van jouw cadeaus!

 

Samsungs

Hét merk uit Zuid-Korea, dan heb je het natuurlijk over Samsung. Naast alle televisies, drogers en wasmachines die hun maken zijn ze ook meesteres in het ontwikkelen van telefoons. Samsung staat voornamelijk bekend om hun groots aanbod in ‘Galaxy’ telefoons waarbij hun prijs-kwaliteitverhouding voornamelijk het meest geliefde deel is vanuit de klanten. Daar staat Samsung dan dus ook om bekend. Het gevecht met de grote vijand Apple blijft nog jaren doorgaan, momenteel is het Samsung dat de aanval moet inzetten.

Apple

Met een totaal aantal van 1,16 miljard verkochten iPhone is Apple de gigant. Ondanks dat de telefoons altijd met een hoog prijskaartje komen, zijn de kopers er verliefd op. iPhone staat bekend om hun constante hoge kwaliteit. Het exclusieve iOS systeem helpt daar natuurlijk flink bij. De Apple ‘iPhone 12’ is de best verkochten telefoon van het afgelopen jaar. Samen met vier andere iPhone ’s bezetten ze de top 5 volledig.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

|
Tech, Travel & Transport

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!